Вторник, 6 юли - Меркурий и Нептун влияят зле, създавайки

...
 Вторник, 6 юли - Меркурий и Нептун влияят зле, създавайки
Коментари Харесай

Вторник, 6 юли - Меркурий и Нептун влияят зле, създавайки заблуди

 

Вторник, 6 юли - Меркурий и Нептун въздействат зле, създавайки заблуди

Днес Меркурий е в съпротива на Нептун и това може да обърка хода на разнообразни разисквания и полемики. Съществува риск да бъдете излъгани или да се възползват от вас. Днес би трябвало деликатно да слушате „ препоръките “ на другите и добре да обмисляте какво ви оферират. Измамите ще са сериозен проблем и не се надявайте, че елементарно ще ги разкриете. Много от вас ще позволяват неточности, тъй като ще имат прекомерно доверие в другите. Имайте поради какво е споделил Конфуций: „ Хората не се спъват в планини, а в къртичини “.

Ето какво да имат поради обособените зодии:

Овните ще могат да се поздравят с извоювани награди на работното място, които ще имат съществено финансово изражение. В случаите, когато оценките не са материални, те ще ги приближат до значими за тях престижи.

Телците ще открият вродените си мощни качества и ще осъществят капацитета си. Ще завършат значими за тях планове и ще са горди със своята систематичност и системност.

Близнаците ще се опитат да влияят на другите посредством извънредно моралното си държание. В някои случаи обаче е добре да не пилеят силата си - някои от бизнес сътрудниците им ще се опитат да опетнят положителното им име.

За Раците е отличен ден за работа в екип – тяхното усърдие и ангажираност ще бъдат възнаградени богато в близко бъдеще. Подходящ ден да разискват повишение на заплатата, бонуси или тласъци.

Лъвът ще търси къде най-добре да осъществя креативните си импулси. В сферата на нововъведенията ще реализира отлични резултати. Възможно е през днешния ден да има противоречие с шефовете си по някои въпроси. Добре е, макар разликите, да потърси допирни точки с тях.

При Девите шансът ще е на тяхна страна. Ще приключат в период всички свои задължения.

Везните ще се възползват от уроците, научени в предишното, и това ще им обезпечи по-добри и по-бързи резултати в работата. Няма да се притеснят от комплицираните проблеми, с които ще се сблъскат и ще поемат отговорност, каквото и да им коства това.

Скорпионите ще се радват да запазят идеалния баланс сред професионалния и персоналния живот и това ще им помогне да се оправят с всевъзможни стресови обстановки.

Стрелците ще работят извънредно отдадено – няма да се отпускат нито за момент и това ще им обезпечи невероятни финансови резултати.

За Козирозите , които се занимават с комерсиална активност или с мениджмънт, през днешния ден е добър ден да разширят бизнеса си. Добре е да предложат повече тласъци и привилегии на работещите за тях.

Водолеите могат да се замислят върху минусите си – това ще им помогне да подобрят работата си. Фокусът върху усъвършенстването е ключът към триумфа им.

Рибите ще са настроени креативен – това ще им помогне да решат всяка финансова алтернатива. Добре е да бъдат гъвкави и рисковано настроени – това ще им помогне да преодолеят всевъзможни провокации.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР